Eindhoven

Technify Eindhoven

Edo Vaes

Edo Vaes

06-1188 3832

Technify Eindhoven

Technify Eindhoven op google maps


Welkom bij Technify Eindhoven

Als intermediair voor de vakgebieden Mechanica, Mechatronica en Electrotechniek richt Technify Eindhoven zich op het bij elkaar brengen van goed opgeleide technici en de hoogwaardige projecten van onze opdrachtgevers. Onze missie: Continuïteit bieden met betrekking tot de carrière van technici en de ambities van onze klanten.

Voor Technici houdt dit concreet in dat we voor jou opzoek gaan naar een nieuwe carrièrestap binnen je vakgebied. Een interessante uitdaging waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en waarbij jouw ambitie centraal staat. Dit kan alleen door goed in gesprek te zijn met Technici die een nieuwe uitdaging aan durven. Ben jij dat? Bel ons dan! We maken graag tijd voor je vrij voor een eerste kennismaking. Dit kan heel snel en gewoon vanuit een luie stoel bij jou thuis, via Skype. Hoor je dan de juiste dingen, maken we snel een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Voor Bedrijven betekent werken met Technify Eindhoven, Focus op de Core business. Geen zorgen hebben over de continuïteit van projecten wanneer het gaat om de inzet van technisch personeel. Er zeker van zijn dat er voor uw bedrijf gezocht wordt naar de beste technici die u vervolgens aan u en uw bedrijf kunt verbinden. Wetende dat de kandidaten die u van Technify te spreken krijgt, voldoen aan de gestelde criteria. Bent u opzoek naar goed opgeleid technisch personeel of zoekt u een tijdelijke ondersteuning voor een project, nodig ons dan uit voor kop koffie. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Wij werken op basis van werving en selectie, zzp-bemiddeling, uitzending en detachering. Natuurlijk is Technify Eindhoven ABU-lid, VCU- en ISO-gecertificeerd.

Foto: Centrum - 20121217-L1040014-9 / Martijn Aukema / CC BY-ND 2.0


Vacatures van Technify Eindhoven

Deze vestiging heeft momenteel geen open vacatures